Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (3.76 secunde)
Metafora comandantului care isi duce nava la destinatie cu toata lumea intreaga la bord este nu numai nefericita, ci de-a dreptul cinica pentru oricine a fost atent la programele de stiri in ultimele doua saptamani.
Si televiziunile ii tot arata pe parlamentari ca stau pe acolo, prin sala plenului, sa citeasca stiri. Nimeni insa nu se duce sa vada ce legi au fost facute, sa vada daca oamenii astia chiar fac ceva acolo.
La fel ca și Voinea, este un critic acerb al Puterii, mai ales ca este un invitat permanent al Antenei 3, principalul post de stiri care sustine Opozitia.
Precizarea oficiala a fost urmarea unei stiri vadit eronate, potrivit careia Christian Ciocan ar fi fost suspendat ca urmare a unei plangeri a unei jurnaliste in care l-a acuzat pe Christian Ciocan ca i-ar fi facut avansuri si i-ar fi trimis, noaptea, cateva SMS-uri cu un "continut nepotrivit".
Daca acest lucru se va intampla, atunci veti avea inca un indiciu despre miza destructurarii celui ce era la un moment dat cel mai imporant post de stiri din Romania.
Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
De asemenea, a devenit operational site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, care contine informatii legislative si stiri/comunicate referitoare la actiunile structurilor MAI din plan central si teritorial pentru asigurarea desfasurarii in conditii de legalitate a procesului electoral.
Noua editie a emisiunii a putut fi vizionata si pe noul canal de stiri VoyoNews, pe www.voyo.ro. Cel mai tanar premier a dat raspunsurile pe care toata tara le asteapta.
Acum citeva saptamini, Nicusor Dan se afla in platoul unei televiziuni de stiri dar atunci cind vorbea camera tv se concentra pe prezentatoarea stirilor sau pe un ecran mare din studioul respective.
- In 2004, cand alegerile locale au fost organizate de Octav Cozmanca, am comentat la o televiziune de stiri, in direct, desfasurarea scrutinului si am remarcat numarul mare de incidente.
Ieri a fost prezent la un dialog on line cu cititorii unei agentii de stiri care-i este aservita. Unul dintre interlocutori i-a pus o intrebare de bun simt:
Dar, cand agentiile de stiri au inceput sa faca baloane din guma loviturii de stat, nu se poate sa nu se fi gasit un nordic mai iconoclast la care Merkel n-a apucat sa sune, sau un englez mai lipsit de complexe caruia i se rupe de Barroso si care sa nu aiba o parere critica, alta decat restul turmei.
OCTAVIAN ANDRONIC) Pactul personal semnat intre Basescu si Ponta ocupa un loc insemnat in comentariile cu care televiziunile de stiri isi umplu programele acum, in prag de sarbatori.
evident - notam - daca in Imperiul Otoman ar fi fost purtator de cuvint, iar in tarile romane, televiziuni de stiri.
Televiziunile, prinse in offside Imediat ce s-a aflat ca Traian Basescu a retrimis statutul senatorilor si deputatilor la reexaminare, deja televiziunile de stiri au intrat in competitie:
- autonomia teritoriala (stiind ca televiziunile de stiri vor "musca"); - arborarea drapelului secuiesc, pentru amorsarea obiectului. Comentarii: Este vorba de o diversiune, inclusiv cu scop electoral in Ungaria.
O drama care a facut inconjurul lumii si care a produs o stire aproape unicat pe fluxurile agentiilor de stiri.
Evident, un site de stiri are un public mai bine informat ca populatia generala. Paritatea optimism/pesimism ajuta guvernarea. Lipsa sperantei scade costurile de propaganda electorala, in 2014.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu si-a luat doua zile libere, lasand la o parte interesele tarii, care-l macina doar seara pe la ora 7 inaintea jurnalelor de stiri, si "s-a suit" in 8 februarie pe "dealul Clujului", sa dea viata celui mai sentimental proiect al sau, Partidul Miscarea Populara....
Printre atatea stiri despre fotbal, rezultate si meciuri - ce sa-i faci, a inceput Cupa Mondiala! -, mi se mai opresc ochii, in mod reflex, si pe cate o stire "altfel".
google-analytics.com